Kısırlar İlkokulu
Kısırlar Köyü Milas MUĞLA
0 252 5211985

VİZYON

Evrensel nitelikte,bilgi ve teknolojiyi üreten,araştırmacı,katılımcı,paylaşımcı,özgün estetik değerlere sahip,çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir. Bu misyonun gerçekleştirilebilmesi için Balcılar İlkokulu’nun belirlediği vizyon; • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile tercih edilen • Takım çalışmasını teşvik eden • Evrensel değerlere saygılı,toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş,sürekli gelişen bir okul olmaktır.

MİSYON

Kısırlar Köyü